Nick:   Jelszó:  
A fórumba csak játékosok léphetnek be! Amennyiben már regisztrálva vagy, csak írd be a játékban használt neved és a jelszavad. Ha még nem vagy regisztrált játékos, akkor a játék kezdőlapján regisztrálhatsz.
Kezdőlap  -  Társalgó  -  Új szerver indulása
  
Fantomlovag
Hozzászólások:7
2015. febr. 15. vasárnap 05:11:32
Nézegetem, böngészgetem a fórumot, de új bejegyzést nem nagyon találni. Évekkel ezelőtti a beírások legjava. Nagy a csend.
Állítólag új szerver indul március elsején. Ez sem hoz lázba senkit? :)
Amúgy ezt sem a fórumból tudtam meg. Pedig szerintem ide is elfért volna ezzel kapcsolatban pár sor. Ha egyáltalán indul majd... Most már én sem tudom mit higgyek. :)

Utoljára módosította: Fantomlovag (2015. febr. 15. vasárnap 05:11:47)
Neverwinter
Hozzászólások:2
2015. febr. 24. kedd 17:49:20
Remélem nem szűnik meg egyik szerver se. Az a kevés megmaradt játékos is abbahagyná. Ha évek óta játszik valaki és már elért sok mindent, akkor az egész eddigi munkája egyszercsak megszűnik?
viharur
Hozzászólások:68
Válasz  Neverwinter üzenetére2015. febr. 24. kedd 20:40:12
Szerintem a t3,hu1,hu2 nem baj ha megszunik gyakorlatilag alig van rajtuk aktivitas legalabb is amikor utoljara beneztem talan egyedul a hu2 volt ahol lattam 5-7 jatekost felig meddig aktivnak.Viszont helyettuk indul egy uj+az uj szabalyok szerint futo tesztszerver is kap frissitest en azt gondolom akik meg esetleg aktivak a regebbi szervereken azoknak erdemes atjonni az ujra:)
Knight
Hozzászólások:810
2015. febr. 25. szerda 00:34:58
A t4 marad meg csak a most futó szerverek közül. Ennek egyik oka, hogy nagyon kevés játékos van a többin a másik pedig, hogy technikailag annyira elavult, hogy nem tudom futtatni őket. Alapjaiban változott meg a rendszer, amiben a játék is készül és a régi szervereket túl sok idő lenne átírni.

A játékmenet is változott és a t4 alapján úgy tűnik, hogy jobb lett, mivel sokkal aktívabb a szerver még most is.